Retouren

Retouren & terugbetalingen 

Wat is jullie Retourbeleid? 

Een ongewenst artikel retourneren? 

We snappen het, soms werkt iets gewoon niet voor jou en wil je je geld terug. Zolang een artikel zich nog in de originele staat bevindt, accepteren we retouren, met inachtneming van de onderstaande regels. Geen van deze regels beïnvloed je wettelijke rechten. 

Als je een artikel retourneert binnen 14 dagen na ontvangst, geven we je een volledige terugbetaling mits in originele verpakking met labels. Is dit niet het geval, dan kunnen wij het helaas niet accepteren. 

Als je een artikel retourneert na 14 dagen van ontvangst, kunnen wij het helaas niet meer accepteren. Ook accepteren we geen gedragen of beschadigde artikelen. Artikelen die tijdens sale zijn gekocht kunnen niet geruild worden. Ben je niet tevreden met je artikel en ruil je het binnen 14 dagen krijg je een tegoed bon ter waarde van je aankoop bedrag. 

We streven ernaar om je binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terug te betalen. 

We accepteren geen retouren voor ongewenste artikelen na de hierboven genoemde retour periode. Als je probeert te retourneren, moeten we die artikelen mogelijk naar jouw standaard adres terugsturen en je vragen de verzendkosten te betalen. 

Verantwoordelijkheid 

Geretourneerde artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze bij ons zijn, dus zorg ervoor dat ze op de juiste manier zijn ingepakt en onderweg niet beschadigd kunnen raken! Vraag hierom ook altijd een bewijs van verzending, voor het geval dat je contact met ons hierover moet opnemen. 

We zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die per ongeluk aan ons zijn geretourneerd (het gebeurt!). Als we de artikelen kunnen vinden (dit is niet altijd mogelijk) en je wilt dat deze aan je worden geretourneerd, kunnen we je vragen om de verzendkosten te betalen. 

Een beschadigd of incorrect artikel retourneren? 

Ik heb een beschadigd artikel ontvangen, wat kan ik doen? 

Het spijt ons als je een beschadigd artikel hebt ontvangen. 

Retourneer het artikel zo snel mogelijk zodat we dit voor je kunnen oplossen. Vergeet niet om ‘beschadigd’ als reden te kiezen. 

Download het retourformulier hier